Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kırılacağına, istihdam edeceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada parmak kesildiğini görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, resmi bir göreve getirileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işarettir.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının parmaklarının kesildiğini görmek ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada parmağını kesildiğini görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına işarettir.

Rüyada parmak kesilmesi görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mediha

Rüyamda abimin el parmagınin birini kesildigini onu alip hastaneye yetistirip diktirdik bundan çok üzuntü duydugumu gordüm rüyanin tabiri nedir acaba

yeliz

rüyada iş arkadaşımın tüm parmakları iş kazazında kesilmiş eklem yerlerine kadar .İşe geliyorum anlatıyor nasıl oldu diye ama sanki üstünden çok gün geçmiş gibi iş yapmaya devam ediyordu.

Muhammed naz

İş arkadaşımın 3 parmağı kesildi nişanlıydi nişanlısı onu terk etmişti bu ne mana geliyor

Eda

Rüyada kız kardeşinin işaret parmağının kesildiğini ve kanamadığını görmek ne manaya gelir