Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kesildiğini görmek

Rüyada parmak kesildiğini görmek

Rüyada parmak kesildiğini görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Rüyada birinin parmağının kesildiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek donanımlı kılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek zorlukların artacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek yanlış seçimler yapacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments