Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının kesildiğini görmek

Rüyada parmağının kesildiğini görmek

Rüyada parmağının kesildiğini görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, durumun değişmesine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, kısmetli bir işe atılmaya, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için iyi niyetli planlar yapıyorsanız yardım teklifleri söz konusu olabilir.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağının kesildiğini görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek endişelerinin son bulacağına, gönlünün ferahlayacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakların kesilmesini görmek sorunların ortadan kalkacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada parmak kesilmesi görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bol hayır duası alınacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Rüyada parmağın kesilmesini görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments