Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, düzeninin yıkılmayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada baş parmağın kesilmesini gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işarettir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulur.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek doğruluğu bulacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada parmağının kesildiğini ve kanadığını görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada parmaklarının kesilmesini görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments