Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kesilmesi kan görmek

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, başarılarının bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada parmak kesilmesi kan gördüyseniz:

  • Yalnızsanız kalıcı ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada parmak kesilmesi kan görmek kadim dostlar edineceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elin parmaklarının kesildiğini görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, ancak yılmayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına tabir olunur.

Rüyada parmağımın kesildiğini görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının parmağının kesildiğini görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret eder.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin parmaklarının kesildiğini görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek başarılarının sürekli olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments