Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmaklarını kesmek

Rüyada birinin parmaklarını kesmek

Rüyada birinin parmaklarını kesmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına rivayet eder.

Rüyada birinin parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda en iyisinin olmasını dilemek yerine, araştırmacı olmanızda fayda var.

Rüyada parmaklarını kesmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, variyet sahibi olacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, saygınlığını yitireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, güzel işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada baş parmağı kesmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi parmağını kesmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulur.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmak kesmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments