Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kesmek

Rüyada parmak kesmek

Rüyada parmak kesmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sağlığının yerinde kalacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, güzel haberler alınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, kişinin fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmak kesmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Rüyada baş parmağı kesmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yeni işlere atılacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalettir.

Rüyada kendi parmağını kesmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe parmağını kesmek sinirlerinin yıpranacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağını kesmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı kesmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulur.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla parmak kesmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments