Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmaklarını kesmek

Rüyada ayak parmaklarını kesmek

Rüyada ayak parmaklarını kesmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, muradın yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada ayak parmağı kesmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakları kesmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada parmaklarını kesmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada bıçakla parmak kesmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin parmaklarını kesmek yoğun duygular yaşayacağına, huzurlu günler geçirileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments