Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmaklarını ısırmak

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendi işine kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, makamından olacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağı ısırmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada parmak ısırmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, iyi halin geleceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağını ısırmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments