Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağını ısırmak

Rüyada başkasının parmağını ısırmak

Rüyada başkasının parmağını ısırmak geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada kendi parmağını ısırmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ayak parmağı ısırmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada birinin parmağını ısırmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, geçimin kolaylaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada parmağını ısırmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına delalettir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bereketin artacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments