Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağını ısırmak

Rüyada ayak parmağını ısırmak

Rüyada ayak parmağını ısırmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, huzurunu yerine getireceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, bereketin artacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada ayak parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere farklı açıdan yaklaşmalısınız.

Rüyada ayak parmağı ısırmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağını ısırmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi parmağını ısırmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet eder.

Rüyada parmağını yılan ısırmak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments