Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada kendi parmağını ısırmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, büyük kayıplara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağını ısırmak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını ısırmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, kişinin muradına ereceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada parmak ısırmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments