Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak ısırmak

Rüyada parmak ısırmak

Rüyada parmak ısırmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, başarılı bir insan olacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Rüyada parmak ısırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Rüyada parmağını ısırmak iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına delalet eder.

Rüyada kendi parmağını ısırmak daha fazla mal sahibi olacağına, ticaretin büyüyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulur.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, geçiminin yerinde olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağı ısırmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments