Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin parmağını ısırmak

Rüyada eşinin parmağını ısırmak

Rüyada eşinin parmağını ısırmak kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, fırsatların heba edileceğine inanılır.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak gördüyseniz:

  • Hareketleriniz, zarifliğiniz veya hırsınız diğerlerinin size katılmak istemesine neden olabilir.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada parmağını ısırmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada balığın parmağını ısırdığını görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak ısırmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, işlerin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada parmağını yılan ısırmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments