Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağı ısırmak

Rüyada ayak parmağı ısırmak

Rüyada ayak parmağı ısırmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağı ısırmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada ayak parmağını ısırmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağı ısırmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını ısırmak çok güzel bir projenin geçirileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine inanılır.

Rüyada kendi parmağını ısırmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet eder.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine delalettir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek herkesin rahat edeceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments