Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı uygulamalarınızda çevrenizdeki insanlara danışın.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada parmağını ısırmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını ısırmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, başarısızlığa düşeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağını ısırmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağını yılan ısırmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments