Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmağını emmek

Rüyada birinin parmağını emmek

Rüyada birinin parmağını emmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, yanlış bir karar verileceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını emmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar üzücü olsa da, geçmişi hatırlamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ayak parmağı emmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, yeteneklerini geliştirmeye, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak emdiğini görmek yiyip içeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, onu yalnız bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak emmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağını emmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, yaşamının uzun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını emmek sermayesini riske etmeyeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada eşinden süt emmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada bebeğin süt emdiğini görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, gam ve keder çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin göğsünü emmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments