Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağı emmek

Rüyada ayak parmağı emmek

Rüyada ayak parmağı emmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, muradının gerçekleşeceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, övgü dolu sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağı emmek gördüyseniz:

  • Enejinizi yaratıcı gücünüzü kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.

Rüyada ayak parmağı emmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, asık yüzlerin güleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada başkasının parmağını emmek gün sayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Rüyada parmak emdiğini görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını emmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada parmak emmek kötü günleri geride bırakacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmak görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, farklı kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada ayak parmağında yüzük görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments