Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak emmek

Rüyada parmak emmek

Rüyada parmak emmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada parmak emmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Rüyada parmak emdiğini görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmağı emmek hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin parmağını emmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak emmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını emmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kanını emmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kadının memesini emmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments