Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağını emmek

Rüyada başkasının parmağını emmek

Rüyada başkasının parmağını emmek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını emmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada parmak emdiğini görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin parmağını emmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına yorulur.

Rüyada başkasının parmağını emmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada parmak emmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağı emmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin kanını emmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının memesini emmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, şansın kaçacağına yorulur.

Rüyada göğsünden süt emmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments