Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin süt emdiğini görmek

Rüyada bebeğin süt emdiğini görmek

Rüyada bebeğin süt emdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada bebeğin süt emdiğini gördüyseniz:

  • Eşinizle katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı bulacaksınız.

Rüyada bebeğin süt emdiğini görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyundan süt emmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünden süt emmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeden süt emmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine inanılır.

Rüyada bir kadından süt emmek aile işlerinin başına geçeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada annesinden süt emmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments