Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin göğsünü emmek

Rüyada erkeğin göğsünü emmek

Rüyada erkeğin göğsünü emmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Beklentileriniz gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

Rüyada erkeğin göğsünü emmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Rüyada erkek göğsü emmek kalbini kıracağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, büyük düşüneceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin göğsünü emmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi göğsünü emdiğini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek haksızlığa uğranacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayan göğsü emmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kendi göğsünü emmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments