Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak emdiğini görmek

Rüyada parmak emdiğini görmek

Rüyada parmak emdiğini görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak emdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada başkasının parmağını emmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada parmak emmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada parmak emdiğini görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına yorulur.

Rüyada birinin parmağını emmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, ağız tadından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağı emmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada şeker emmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin memesini emmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneden süt emmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments