Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden süt emmek

Rüyada eşinden süt emmek

Rüyada eşinden süt emmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, işlerinizin bozulacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada eşinden süt emmek gördüyseniz:

  • İnsanların olayları sizin istediğiniz gibi görmesini sağlamak için uygulayacağınız taktikler imajınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada eşinden süt emmek donanımlı kılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden süt içmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden süt sağmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada koyundan süt emmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine yorulur.

Rüyada kadının memesinden süt emmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadından süt emmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada kadın memesinden süt emmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, edilen duaların kabul olacağına, hane içine ay doğacağına delalettir.

Rüyada kendi göğsünden süt emmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments