Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmağına yüzük takmak

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, güzel günlerin yaşanacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak işlerin büyük kazanç getireceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments