Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak doğru bir karar verileceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakta pırlanta yüzük görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağında pırlanta yüzük görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta taşlı yüzük takmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulur.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Rüyada baş parmağına yüzük takmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkılacağı bir haber almaya, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, maneviyatının çökeceğine, çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklara yüzük takmak arif kimselerden sayılacağına, rakiplerin alt edileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments