Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, daha çok çalışılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çalıştığınız ortamda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, değişik düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada parmağa taşlı yüzük takmak hüsrana uğratacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine delalettir.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak hayırlı bir yola girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, zenginlik elde edeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine yorulur.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak yanlış işler yapacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinin parmağına yüzük takmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine inanılır.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada parmağa yüzük takmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments