Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak parmağına yüzük takmak

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalettir.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, yaralarına da merhem olacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına tabir olunur.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak şen kahkahalar atacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına yorulur.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak büyük tartışmaların yapılacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalettir.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak rahat şekilde yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments