Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi parmağına yüzük takmak

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, neşesini kaçıracağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına inanılır.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak çok büyük bir acı duyacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada baş parmağa yüzük takmak yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi parmağına yüzük takmak esenlik içinde olacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, gönlünce harcama yapmasına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments