Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sol parmağa yüzük takmak

Rüyada sol parmağa yüzük takmak

Rüyada sol parmağa yüzük takmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada sol parmağa altın yüzük takmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada sol parmağa alyans takmak işlerinin hep yolunda gideceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, büyük zorluklar geçireceğine yorulur.

Rüyada sol ele yüzük takmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada sol ele altın yüzük takmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağına yüzük takmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada iki parmağına yüzük takmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments