Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin nar yediğini görmek

Rüyada birinin nar yediğini görmek

Rüyada birinin nar yediğini görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sermayesini kaybedeceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, ruh sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin nar yediğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada nar yedirmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalet eder.

Rüyada nar yediğini görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin nar yediğini görmek işlerinde kara geçeceğine, borçlarının artacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada birine nar yedirmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının nar yediğini görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi yükünün artacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına alamet eder.

Rüyada bebege nar yedirmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayıklanmış nar görmek güzel günlerinin geride kalacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments