Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının nar yediğini görmek

Rüyada başkasının nar yediğini görmek

Rüyada başkasının nar yediğini görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına alamet eder.

Rüyada başkasının nar yediğini gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada birinin nar yediğini görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, aşkının da kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada nar yediğini görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebege nar yedirmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının nar yediğini görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, zor günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada nar yedirmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine nar yedirmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek her geçen gün sorunların artacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments