Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebege nar yedirmek

Rüyada bebege nar yedirmek

Rüyada bebege nar yedirmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, maddi durumun düzeleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, öz güven kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebege nar yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirlerinizin herkes tarafından bilinmesi için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada bebege nar yedirmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, zarara gireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebege yemek yedirmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebe emzirmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, stres içinde günler geçireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bebe görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, elinize para geçeceğine inanılır.

Rüyada bebe patiği görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Rüyada ücüz bebege hamile olmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada bebe bisküvisi görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Rüyada ikiz bebege hamile kadın görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments