Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine nar yedirmek

Rüyada birine nar yedirmek

Rüyada birine nar yedirmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, yenisinin başlayacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Rüyada birine nar yedirmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız ilginç şeyler herkesi şaşırtabilir.

Rüyada birine nar yedirmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar yedirmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada nar yediğini görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalet eder.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, çok üzüntü duyulacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin nar yediğini görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada bebege nar yedirmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalet eder.

Rüyada başkasının nar yediğini görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar ve muz görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments