Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı nar yediğini görmek

Rüyada tatlı nar yediğini görmek

Rüyada tatlı nar yediğini görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işarettir.

Rüyada tatlı nar yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizin yerinize bazı şeyler yapmasını bekliyorsanız, güvenmeyin.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı nar yemek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, yeni bir araba satın alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar yediğini görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, ihanete uğrayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine nar yedirmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar yedirmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada bebege nar yedirmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının nar yediğini görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin nar yediğini görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, içinin rahat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments