Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar yedirmek

Rüyada nar yedirmek

Rüyada nar yedirmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, eksiği kendinde bulacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar yedirmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bebege nar yedirmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada nar yedirmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının nar yediğini görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin nar yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kendisine uğur getireceğine işaret eder.

Rüyada birine nar yedirmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada nar yediğini görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, üzüleceğine ve kırılacağına işaret eder.

Rüyada nar yiyen birini görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments