Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar yediğini görmek

Rüyada nar yediğini görmek

Rüyada nar yediğini görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine yorulur.

Rüyada nar yediğini gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Rüyada birine nar yedirmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bebege nar yedirmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, neşesini kaybedeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada nar yedirmek işinde aranan biri haline geleceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada birinin nar yediğini görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının nar yediğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada nar yediğini görmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, tecrübelerini aktaracağına işarettir.

Rüyada toplanmış nar görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments