Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıklanmış nar görmek

Rüyada ayıklanmış nar görmek

Rüyada ayıklanmış nar görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, mal ve para kazanılacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine rivayet eder.

Rüyada ayıklanmış nar gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada ayıklanmış nar görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık ayıklandığını görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada ayıklanmış hamsi görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bit ayıklandığını görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayıklanmış ceviz görmek ticarette yol katedeceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayıklanmış bezelye görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, farklı şeyler deneyeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada ayıklanmış fındık görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayıklanmış ceviz yemek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, herkesin rahat edeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments