Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü morarmak

Rüyada yüzü morarmak

Rüyada yüzü morarmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine inanılır.

Rüyada yüzü morarmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Rüyada yüzünün morardığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmak yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalettir.

Rüyada elinin morardığını görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada gözünün morardığını görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, geçiminin zor hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolun morardığını görmek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, önemli bir şahsiyet olacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada elleri morarmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kolunun morardığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakların morardığını görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments