Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada morardığını görmek

Rüyada morardığını görmek

Rüyada morardığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, evleneceğinize, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, haksızlığa uğrayacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada morardığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendinizi suçlu hissetmenizi sağlama çabasında olabilir.

Rüyada kolları morarmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü morarmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalettir.

Rüyada morardığını görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnu morarmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına yorulur.

Rüyada karnının morardığını görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, unvan sahibi olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına işarettir.

Rüyada dudağının morardığını görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli morarmak güzel haberlerin alınacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bacağı morarmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, çirkin amellere, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments