Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, nefsine uyacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalet eder.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Rüyada mor renk elbise giymek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının mor elbise giydiğini görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine alamet eder.

Rüyada mor elbise giymek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, evlerindeki huzurun artacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mor uzun elbise giymek yeni bir alışkanlık edinileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun mor elbise giymek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine tabir olunur.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, ismini herkese duyuracağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada mor renkli elbise giymek hastalıklarının biteceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments