Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renkli elbise giymek

Rüyada mor renkli elbise giymek

Rüyada mor renkli elbise giymek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına yorulur.

Rüyada mor renkli elbise giymek gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen dostlarınız uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada mor renkli elbise giymek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, sağlığının yerinde kalacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk elbise giymek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli elbise görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk abiye giymek beddua ve ah alacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına yorulur.

Rüyada mor renk ceket giymek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada mor elbise giymek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor uzun elbise giymek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments