Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ve yeşil elbise giymek

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek kişinin muradına ereceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek kulluk görevini ihmale edeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor gece elbisesi giymek feraha ereceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor abiye elbise giymek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada uzun mor elbise giymek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işaret eder.

Rüyada mor elbise giydiğini görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada mor elbise giymek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çevre değiştireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mor uzun elbise giymek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments