Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor nişan elbisesi giymek

Rüyada mor nişan elbisesi giymek

Rüyada mor nişan elbisesi giymek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada mor nişan elbisesi görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, hayatın tadına varacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor nişanlık giymek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada mor abiye elbise giymek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işarettir.

Rüyada mor renk elbise giymek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına delalettir.

Rüyada mor elbise giymek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments