Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor renk elbise giymek

Rüyada mor renk elbise giymek

Rüyada mor renk elbise giymek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, sevinç dolu haberler alacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalettir.

Rüyada mor renk elbise giymek gördüyseniz:

  • Bir süredir kafanızı karıştıran konularda kalbinizin sesine kulak vermeniz sizi doğru yere taşıyabilir.

Rüyada mor renk elbise giymek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada mor renkli elbise giymek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli elbise görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada mor renk ceket giymek bedeninin şifaya kavuşacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, konforunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk abiye giymek onlar için çabalayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada mor uzun elbise giymek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, refah düzeyinin düşeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments