Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun mor elbise giymek

Rüyada uzun mor elbise giymek

Rüyada uzun mor elbise giymek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, tecrübe kazandıracağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada uzun mor elbise giymek gördüyseniz:

  • Aslında çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada mor uzun elbise giymek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bol dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun mor elbise giymek imkânlarının azalacağına, kötü günler yaşayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada mor elbise giymek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işarettir.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor elbise giydiğini görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada mor renkli elbise giymek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor gece elbisesi giymek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments