Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mor elbise giydiğini görmek

Rüyada başkasının mor elbise giydiğini görmek

Rüyada başkasının mor elbise giydiğini görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, şartlarının da zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada başkasının mor elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızdan hiç kimseye bahsetmeyin, çok yakında konu hakkındaki duygularınız değişebilir.

Rüyada mor elbise giymek hileli bir işle karşılaşılacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada mor gece elbisesi giymek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kendi işinin patronu olunacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek dedikoduya, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sorunlarının azalacağına işarettir.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, şansın açılacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada başkasının mor elbise giydiğini görmek hararetli olayların meydana geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renkli elbise giymek kendisine yeni bir hayat kuracağına, başına türlü işler geleceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk elbise giymek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments