Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor elbise giymek

Rüyada mor elbise giymek

Rüyada mor elbise giymek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, zenginliğinin artacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada mor elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Rüyada mor elbise giydiğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun mor elbise giymek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek başının belaya girmeyeceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor gece elbisesi giymek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada mor elbise giymek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada mor renkli elbise giymek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments