Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor uzun elbise giymek

Rüyada mor uzun elbise giymek

Rüyada mor uzun elbise giymek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor uzun elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mor uzun elbise giymek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun mor elbise giymek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulur.

Rüyada mor gece elbisesi giymek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada mor elbise giydiğini görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada mor ve yeşil elbise giymek zorlukların baş göstereceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor elbise giymek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının mor elbise giydiğini görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments