Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada mezar ziyaret etmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar ziyareti görmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işarettir.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine rivayet eder.

Rüyada mezari ziyaret etmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, problemleri teker teker çözeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments